Medewerkers aan het woord

Zij én hun collega's staan voor u klaar

De dagelijkse service van Vanas Engineering wordt gerealiseerd dankzij een professioneel en enthousiast team van een 50 tal medewerkers.  Hieronder worden een 20 tal medewerkers voorgesteld.  Mogelijk komt u ze persoonlijk tegen op één van onze toekomstige projecten.

 • Emmanuel Koeke

  Emmanuel Koeke

  Technisch Commercieel Afgevaardigde Regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen

  Emmanuel heeft inmiddels 11 jaar ervaring bij het bedrijf. Via zijn opleiding Marketing-Sales is hem al vroeg ingepeperd dat de klant centraal staat. Deze waarde vond hij terug bij Vanas Engineering, waar het uithangbord “De Klant, de bron van onze lonen” is.

 • Philip Van Moortel

  Philip Van Moortel

  Product Manager Warehouse Systems

  Philip is reeds 21 jaar actief bij Vanas. Dankzij zijn uitgebreide productkennis kan hij als geen ander de meeste geschikte oplossing vinden.

 • Olivier Randolet

  Olivier Randolet

  Algemeen Directeur Wallonië

  In mei 2016 is Olivier in dienst getreden.

  Olivier heeft meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop aan de industriële sector en heeft in  deze periode ook een ruime kennis opgedaan in diverse toepassingen van opslagsystemen.

  Als commercieel directeur is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitbreiding van de activiteiten van Vanas Engineering in Wallonië en het Groothertogdom Luxemburg.

 • Andy Van Mieghem

  Andy Van Mieghem

  Director

  Na het behalen van zijn Master Industrial Engineering in 2005, startte Andy als Sales Engineer bij Vanas. Vandaag neemt hij de bedrijfsleiding voor zijn rekening en waakt hij erover dat iedere medewerker zijn of haar taak gemotiveerd uitvoert conform de bedrijfsmissie.

 • Wim Quintelier

  Wim Quintelier

  Software Engineer Vanasoft

  Wim heeft een diploma Elektronica - ICT op zak en is meteen na zijn studies bij Vanas begonnen als programmeur. Dankzij zijn technische opleiding heeft hij een goed inzicht in de werking van de machines waardoor hij de software er naadloos op kan afstemmen.

 • Jeroen Bos

  Jeroen Bos

  Service Technieker

  Jeroen is sinds 2010 werkzaam bij Vanas. Dankzij zijn technische opleiding en zijn opgebouwde ervaring is hij vandaag een expert in het installeren, onderhouden en herstellen van verticale liften.

 • Nele De Vleeschouwer

  Nele De Vleeschouwer

  Projectmanager Verticale Liftsystemen

  Nele is Master in de Industriële Wetenschappen en heeft ervaring opgedaan als Assistent Project Manager in de chemische sector alvorens zij bij Vanas startte. Na een intensieve opleidingsperiode waarin zij een grondige kennis van alle producten heeft opgedaan, is Nele doorgegroeid tot Projectmanager.

 • Roald Van den Berghe

  Roald Van den Berghe

  Service Manager

  Roald is een ervaren projectleider. De combinatie van zijn technische studies als Bachelor Electromechanica  en zijn organisatorisch talent zorgt voor het meest optimale resultaat.

  Hij slaagt erin om samen met zijn team van 11 servicetechniekers jaarlijks meer dan 1.000 installaties te onderhouden en 150 werven af te werken.

 • Tom Robyn

  Tom Robyn

  Deputy Warehouse Systems

  Tom heeft een commerciële achtergrond. Zijn klantgerichte aanpak en expertise op vlak van milieu maken het mogelijk om klanten optimaal te ondersteunen. Als Deputy is Tom ook plaatsvervangend hoofd van de Product Manager.

 • Raul Antolin Leyva

  Raul Antolin Leyva

  Technisch Commercieel Afgevaardigde Regio Antwerpen – Limburg

  Raul werkt intussen 5 jaar bij Vanas en heeft zowel een technische als commerciële achtergrond. Zijn internationale ervaring betreffende magazijninrichting vormt een grote meerwaarde in zijn huidige functie. Daar heeft Raul zijn expertise over de werking van grote en kleine magazijnen opgedaan.

 • Dimitri Geudens

  Dimitri Geudens

  Project Engineer Vanasoft

  Dimitri is sinds 2000 in dienst bij Vanas. Hij is meteen na zijn studies begonnen als Software Engineer en is dankzij zijn ervaring en inzet doorgegroeid tot Project Engineer.

 • Jordy Poppe

  Jordy Poppe

  Projectleider Verticale Liftsystemen

  Jordy is sinds 2007 een gewaardeerd teamlid binnen de technische dienst. Als frisse starter zette hij zijn eerste stappen op professioneel vlak bij Vanas en dankzij zijn opgebouwde ervaring en inzet is Jordy doorgegroeid tot projectleider.

 • Veerle De Buck

  Veerle De Buck

  Logistiek

  Veerle werkt sinds 2011 voor Vanas en neemt de Logistiek voor haar rekening. Haar jarenlange ervaring in soortgelijke functies stelt haar in staat om alle transport in goede banen te leiden.

 • Jackson Owusu

  Jackson Owusu

  Service technieker

  Jackson is reeds 5 jaar een gewaardeerd teamlid binnen de technische dienst. Na een technische opleiding te hebben genoten, had Jackson al enkele jaren ervaring opgedaan als onderhoudstechnieker in verschillende sectoren.

 • Dirk Eggermont

  Dirk Eggermont

  Projectleider Vanasoft

  Dirk heeft reeds 31 jaar ervaring bij Vanas. Door zijn softwarekennis, communicatiestijl en perfectionisme is hij geëvolueerd tot Projectleider Vanasoft.

 • Danny Depecker

  Danny Depecker

  Director Vanasoft

  Danny is een IT expert die reeds 16 jaar in dienst is bij Vanas. Danny heeft zijn IT achtergrond harmonieus verenigd met het operationele gebeuren binnen het bedrijf wat maakt dat wij over een totaalexpertise binnen het marktsegment beschikken. Vandaag is hij verantwoordelijk voor de Software Afdeling binnen het bedrijf.

 • Sabine Smet

  Sabine Smet

  Customer Service Operation

  Naast een opleiding Boekhouden & Informatica heeft Sabine ervaring opgedaan in verschillende administratieve functies. Zes jaar geleden is zij bij Vanas begonnen waar haar administratieve vaardigheden goed van pas komen.

 • Nicolas Electeur

  Nicolas Electeur

  Technisch Commercieel Afgevaardigde Regio Brussel

  Nicolas maakt sinds 2015 deel uit van team Vanas. Hij beschikt over een diploma Handelswetenschappen en heeft reeds ervaring als vertegenwoordiger. Zijn commerciële talenten had hij dus al op zak en na een intensieve opleiding van enkele maanden heeft hij zich ook het technische aspect eigen gemaakt.

 • Sylvianne Robert

  Sylvianne Robert

  Marketing Assistant

  Sylvianne is al 13 jaar werkzaam bij Vanas en heeft een ruime ervaring in het organiseren van events en het opzetten van verschillende campagnes.

 • LESTER MARTENS

  LESTER MARTENS

  Sales Engineer

  Na het behalen van zijn Master Handelswetenschappen, Internationaal Zakenwezen, werkt Lester sinds 2018 als Sales Engineer bij Vanas Engineering. Met zijn economische opleiding, passie voor industriële toepassingen en technieken en de steun van experten is hij gemotiveerd om de klant te voorzien van professioneel advies.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag