Verdeelautomaten voor werkplaatsen

Is uw verbruik van bepaalde artikelen te hoog? Vindt u bepaalde gereedschappen niet terug wanneer u ze nodig heeft? Heeft u een stockbreuk? Is de loopafstand naar het centraal magazijn te weg? Is een 24/7 beschikbaarheid van uw producten gewenst? Verliest u veel tijd met de verdeling van alle gereedschappen en verbruiksgoederen? In al deze gevallen kunnen verdeelautomaten de oplossing bieden!

Een gecontroleerde kast zorgt ervoor dat een gedecentraliseerde opslag gerealiseerd kan worden, zonder dat de verbruiken stijgen of er stockbreuken optreden. Er zijn verschillende systemen mogelijk. In functie van de te stockeren producten en het gewenste beveiligingsniveau, zullen we u de best passende samenstelling voorstellen. 

 • Ladenkast met lid's

  Ladenkast met lid's

  De Lista cabinet control is een intelligente ladenkast die voorzien kan worden van individueel afsluitbare vakken om het beveiligingsniveau te verfijnen.

 • Draaiautomaat

  Draaiautomaat

  Zowel hoog als laag roterende artikelen kunnen gestockeerd worden. Ideaal voor opslag van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's).

 • Helipoint

  Helipoint

  Neem controle over kosten, beschikbaarheid, voorraad, verbruiken en veiligheid.

 • Locker

  Locker

  Perfect voor volumineuze producten en producten welke opgeladen moeten worden tijdens de opslag.

Ik wil graag

Ik wil graag

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag