Rollensporen palletopslag

De voornaamste toepassing van de rollensporen die Vanas gebruikt zijn de doorrolstellingen voor orderverzameling.

Door de veelzijdigheid van de rollensporen kunnen ze echter ook zonder problemen gebruikt worden in diverse op maat gemaakte opslag en transportsystemen.

De rollensporen bestaan uit drie onderdelen: de rollen zelf, het spoor-profiel en de stalen as.
De rollen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit thermoplastisch synthetisch materiaal en hebben een doorsnede van 25 of 32mm. Ondanks het verschil in diameter is de constructiehoogte van beide rollensporen gelijk, namelijk 36mm. Hierdoor kunnen beide rollensporen zonder problemen door elkaar in een doorrolstelling gebruikt worden.

Naast de standaard rollen zijn er ook rollen leverbaar die de opbouw van een grote elektrostatische elektriciteit voorkomen en rollen die speciaal kunnen worden toegepast in diepvriesruimten.
Een sterke eigenschap van de rollensporen is dat ze gebruik maken van een stalen as. Hierdoor blijven de roleigenschappen optimaal, zelfs onder zware belasting.

De koud vervormde spoor-profielen zijn gegalvaniseerd. De steek en de positie van de perforaties voor de assen is afhankelijk van het type rol dat toegepast wordt. Door met deze gegevens te variëren kan voor iedere situatie een passende prijs/kwaliteit verhouding gevonden worden.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de rollensporen of de toepassingen daarvan, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag