Storeganizer opslagsysteem met verticale textielvakken

Op maat van uw magazijnbehoeften

Het Storeganizer concept

  • Minimale investering: gebruik van bestaande magazijnrekken
  • Optimale opslagcapaciteit: in de hoogte als in de diepte
  • Ergonomisch: minder bukken en tillen.

Storeganizer is een uniek hangend opslagsysteem en past in elk bestaand palletrek. De mogelijke “gaatjes”  in een palletrek worden netjes opgevuld door dit universele vakkensysteem.

Storeganizer is een innovatief, hoog densiteit opslagsysteem dat ervoor zorgt dat gebruikers van opslagplaatsen kleinere goederen efficiënt kunnen opslaan in hangende, makkelijk te bereiken locaties vervaardigd uit flexibel en duurzaam industrieel textiel.  Het Storeganizer systeem is universeel en past in elk bestaand palletrek. Het optimaliseert het plaatsgebruik in de opslagplaats (meer individuele locaties per m²/m³) en is dus de economische opslagoplossing voor kleinere goederen.

EENVOUDIG TE IMPLEMENTEREN EN TE GEBRUIKEN

Dankzij het universele ophangsysteem kunnen de Storeganizer slim-fit zakken (= pockets) gemakkelijk worden geïnstalleerd in om het even welk magazijnrek. De textielpockets kunnen efficiënt worden gestapeld tot drie rijen diep én kunnen naar links / rechts  rollen  voor gemakkelijke toegang tot vakken in de achterste rij.

OP MAAT GEMAAKT VOOR UW STOCKAGE BEHOEFTEN

Items kunnen in verschillende vakafmetingen worden opgeslagen. Maten en specificaties zijn open; niet beperkt tot vooraf ingestelde standaardbereiken. Vakken hebben een barcode of kleuren om pickfouten te minimaliseren. Voorkappen, verdelers  of fronttops zijn beschikbaar. Onze adviseurs meten uw ruimte en opgeslagen items nauwkeurig met de Quantisizer-softwaretool. Op maat gemaakte pockets worden vervolgens gemaakt om snel bij de ruimte/items te passen en te installeren.

Neem contact met onze specialisten. Zij helpen u graag verder om de juiste samenstelling te realiseren.

VOORDELEN:

  • Enorme plaatsbesparingen, tot 38 %
  • Tijdsbesparing tot 42%
  • Reductie van loopafstanden voor het magazijnpersoneel
  • Hogere pickefficiëntie
  • Ergonomisch werken
  • Sneller werken
Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag