Vending

Wat kan vending voor u betekenen?

Een goede vending oplossing biedt vele voordelen voor uw magazijn, zoals tijdswinst, besparing op het verbruik van materialen en veiligheid.

 1. De verbruiken dalen tot 50% dankzij gecontroleerde uitgifte van artikelen. Er wordt minder nonchalant met de artikelen omgegaan en het "hamstergedrag" daalt.
   
 2. Verbruiksmaterialen, gereedschappen, meetapparatuur en PBM's zijn steeds beschikbaar, zelfs wanneer de magazijniers niet aanwezig zijn.
   
 3. Dankzij een gecontroleerde en decentrale vending machine worden de goederen aangeboden waar ze nodig zijn. Hierdoor worden de niet-productieve verplaatsingen naar het centrale magazijn vermeden. Bovendien moet de ploegverantwoordelijke zich niet bezig houden met uitgifte en registratie van materialen.
   
 4. Productiestilstand behoort tot het verleden omdat de nodige gereedschappen steeds voorradig en meteen te vinden zijn.
   
 5. Een vending machine verhoogt de veiligheid en zorgt dat de gebruiker de juiste PBM en veiligheidsuitrusting gebruikt conform zijn activiteit.
   
 6. Uw voorraad blijft juist beheerd dankzij de elektronische afboeking. Het uitnemen van materialen zonder uitschrijven wordt vermeden.
   
 7. Automatische alarmlijsten zorgen voor de bevoorrading van uw vending machine. Verlies geen tijd meer met het manueel beheren van uw voorraad.
   
 8. Dankzij rapportages kan alles getraceerd worden: wanneer, wie, waarom, wat, hoeveel?

ER BESTAAT EEN VENDING OPLOSSING VOOR ELKE PRODUCTGROEP:  

Vragen? Neem contact op met onze Vanas productspecialisten.

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag

+32(0)3 568 33 00
Heeft u een vraag?Wij helpen u graag
Service aanvraag