Ontdek hoe u uw productiviteit kan verhogen met systemen van Vanas Engineering op Transport & Logistics Antwerp

U kan Vanas Engineering van 19-21 oktober vinden in Antwerp Expo, stand 4.166. Registreer u hier voor een gratis toegangsticket.

Dit jaar toont Vanas Engineering op de Transport & Logistics beurs hoe u de productiviteit in uw magazijn kan verhogen. Met een combinatie van rollenbanen en verticale liften kan u een verbeterde efficiëntie, snelheid en veiligheid garanderen in uw magazijn.

Verticale lift

Kom onze Modula lift ontdekken. Dit semi-geautomatiseerd magazijn is niet alleen een plaatsbesparend opslagsysteem, maar is ook een pickingoplossing. Met deze verticale lift tonen we hoe u op een klein grondoppervlak toch heel veel vierkante meters aan materiaal kan stockeren. De liften werken volgens het goods-to-man principe. Daarbij worden de producten tot aan de medewerker gebracht. Zo kan er sneller en meer ergonomisch gewerkt worden. Wanneer u de lift combineert met onze WMS software kan er bovendien foutloos en papiervrij gewerkt worden.

Material handling

Met een intern transportsysteem kan u verschillende processen binnen uw magazijn optimaliseren en logistieke flows automatiseren. Rollenbanen automatiseren de verplaatsingen in het magazijn. Uw medewerkers hoeven dus niet langer rond te lopen tussen verschillende zones en kunnen zich focussen op orderpicking. Daarnaast kan ook de verpakkingszone geoptimaliseerd worden met automatische verpakkingsmachines en sorters om de pakketjes correct te sorteren.

Een intern transportsysteem garandeert een veiligere werkplaats, waar medewerkers snel en ergonomisch kunnen werken. Bovendien ligt de ROI van deze systemen vaak enorm hoog.

 

Wilt u deze systemen graag in werking zien? Kom dan langs op onze stand (stand 4.166, hal 4) op Transport & Logistics.

Registreer u hier voor een gratis toegangsticket.

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag

+32(0)3 568 33 00
Heeft u een vraag?Wij helpen u graag
Service aanvraag