Roy De Keersmaecker

Roy De Keersmaecker

TECHNISCH COMMERCIEEL AFGEVAARDIGDE REGIO VLAAMS-BRABANT & BRUSSEL

“Mijn belangrijkste taak: de klant wegwijs maken doorheen de verschillende mogelijkheden betreffende magazijninrichting. Correct informeren is daarbij van het grootste belang. Ik kom uit de bouwsector en heb voordien Projectmanagement gestudeerd. De affiniteit met het technische aspect blijft voor mij belangrijk, dus heb ik met deze overstap de juiste keuze gemaakt.”

 

Als technisch-commercieel afgevaardigde begeleidt Roy de klanten in de regio Brussel en Vlaams-Brabant in hun zoektocht naar de gepaste oplossing voor hun magazijn- en werkplaatsinrichting.

Met 10 jaar technische ervaring op het vlak van Powertools en elektrische gereedschappen in grote en kleine bedrijven, weet Roy precies hoe de Modula stockageliften, de verdeelautomaten en de klassieke rekken optimaal gebruikt kunnen worden voor de opslag en distributie van materialen en goederen. Zijn ervaring in de bouwsector is de perfecte achtergrond om met klanten mee te denken over de beste manier om een magazijnruimte in te richten en te gebruiken.

“Een luisterend oor bieden en een vertrouwenspersoon zijn, meer dan iemand die enkel producten wil aanbieden… Omdat Vanas Engineering de klant begeleidt van het begin tot de voltooiing van een project, kunnen we voor net dat tikkeltje “extra” zorgen. En precies dat wordt geapprecieerd. Het is het resultaat van engagement en teamwork !”

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag