Sylvianne Robert

Sylvianne Robert

Marketing Assistant - Communication

Sylvianne is al 14 jaar werkzaam bij Vanas en heeft een ruime ervaring in het organiseren van events en het opzetten van verschillende campagnes.

“Samen met mijn collega Karin Milik verzorg ik de organisatie van alle evenementen en campagnes van A tot Z. Ook zorg ik ervoor dat Vanas vertegenwoordigd wordt op verschillende beurzen. Ik leg het eerste contact met de klanten dus is het mijn verantwoordelijkheid om Vanas op een correcte manier te representeren. Dankzij mijn commerciële ingesteldheid en communicatieve vaardigheden ben ik in staat om klanten warm te maken voor onze oplossingen. Daarnaast ga ik ook op zoek naar synergieën in de markt. Zo hebben wij een 9-tal jaar geleden een campagne opgestart om onze geautomatiseerde systemen te introduceren bij garages. En dat bleek een groot succes te zijn.”

 • Sylvianne Robert

  Sylvianne Robert

  Marketing Assistant - Communication

  Sylvianne is al 14 jaar werkzaam bij Vanas en heeft een ruime ervaring in het organiseren van events en het opzetten van verschillende campagnes.

 • Fabio SANTANGELO

  Fabio SANTANGELO

  TECHNISCH COMMERCIEEL AFGEVAARDIGDE REGIO WAALS-BRABANT, NAMEN EN HENEGOUWEN

  Na meer dan 11 jaar in de IT-sector, diende een koerswijziging zich aan als een natuurlijke evolutie.

 • Glenn Lievens

  Glenn Lievens

  Lead Project Manager Vanasoft

  Glenn is sinds januari 2018 in dienst bij Vanas Engineering. Hij heeft reeds 9 jaar ervaring in IT-project management en SAP-consultancy.

  Zijn kennis en knowhow hebben er mede voor gezorgd dat de softwareafdeling binnen het bedrijf nog beter kan inspelen op onze klanten en de noden van vandaag.

 • Dimitri Geudens

  Dimitri Geudens

  Senior Business Analyst Vanasoft

  Dimitri is sinds 2000 in dienst bij Vanas. Hij is meteen na zijn studies begonnen als Software Engineer en is dankzij zijn ervaring en inzet doorgegroeid tot Project Engineer.

 • Veerle De Buck

  Veerle De Buck

  Logistiek

  Veerle werkt sinds 2011 voor Vanas en neemt de Logistiek voor haar rekening. Haar jarenlange ervaring in soortgelijke functies stelt haar in staat om alle transport in goede banen te leiden.

 • Wim Quintelier

  Wim Quintelier

  Senior Software Engineer Vanasoft

  Wim heeft een diploma Elektronica - ICT op zak en is meteen na zijn studies bij Vanas begonnen als programmeur. Dankzij zijn technische opleiding heeft hij een goed inzicht in de werking van de machines waardoor hij de software er naadloos op kan afstemmen.

 • Jordy Poppe

  Jordy Poppe

  Projectcoördinator Verticale Liftsystemen

  Jordy is sinds 2007 een gewaardeerd teamlid binnen de technische dienst. Als frisse starter zette hij zijn eerste stappen op professioneel vlak bij Vanas en dankzij zijn opgebouwde ervaring en inzet is Jordy doorgegroeid tot projectcoördinator.

 • Olivier Randolet

  Olivier Randolet

  Commercieel Directeur Wallonië

  In mei 2016 is Olivier in dienst getreden.

  Olivier heeft meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop aan de industriële sector en heeft in  deze periode ook een ruime kennis opgedaan in diverse toepassingen van opslagsystemen.

  Als commercieel directeur is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitbreiding van de activiteiten van Vanas Engineering in Wallonië en het Groothertogdom Luxemburg.

 • Philip Van Moortel

  Philip Van Moortel

  Product Manager Warehouse Systems

  Philip is reeds 21 jaar actief bij Vanas. Dankzij zijn uitgebreide productkennis kan hij als geen ander de meeste geschikte oplossing vinden.

 • Danny Depecker

  Danny Depecker

  Director R&D Division Vanasoft

  Danny is een IT expert die reeds 17 jaar in dienst is bij Vanas. Danny heeft zijn IT achtergrond harmonieus verenigd met het operationele gebeuren binnen het bedrijf wat maakt dat wij over een totaalexpertise binnen het marktsegment beschikken. 

 • Raul Antolin Leyva

  Raul Antolin Leyva

  Technisch Commercieel Afgevaardigde Regio Antwerpen – Limburg

  Raul werkt intussen 6 jaar bij Vanas en heeft zowel een technische als commerciële achtergrond. Zijn internationale ervaring betreffende magazijninrichting vormt een grote meerwaarde in zijn huidige functie. Daar heeft Raul zijn expertise over de werking van grote en kleine magazijnen opgedaan.

 • Nele De Vleeschouwer

  Nele De Vleeschouwer

  Projectmanager Verticale Liftsystemen

  Nele is Master in de Industriële Wetenschappen en heeft ervaring opgedaan als Assistent Project Manager in de chemische sector alvorens zij bij Vanas startte. Na een intensieve opleidingsperiode waarin zij een grondige kennis van alle producten heeft opgedaan, is Nele doorgegroeid tot Projectmanager.

 • Andy Van Mieghem

  Andy Van Mieghem

  Director

  Na het behalen van zijn Master Industrial Engineering in 2005, startte Andy als Sales Engineer bij Vanas. Vandaag neemt hij de bedrijfsleiding voor zijn rekening en waakt hij erover dat iedere medewerker zijn of haar taak gemotiveerd uitvoert conform de bedrijfsmissie.

 • Tom Robyn

  Tom Robyn

  Deputy Warehouse Systems

  Tom heeft een commerciële achtergrond. Zijn klantgerichte aanpak en expertise op vlak van milieu maken het mogelijk om klanten optimaal te ondersteunen. Als Deputy is Tom ook plaatsvervangend hoofd van de Product Manager.

 • Dirk Eggermont

  Dirk Eggermont

  Business Analyst

  Dirk heeft reeds 32 jaar ervaring bij Vanas. Door zijn softwarekennis, communicatiestijl en perfectionisme is hij geëvolueerd tot Business Analyst bij Vanasoft.

 • Emmanuel Koeke

  Emmanuel Koeke

  Technisch Commercieel Afgevaardigde Regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen

  Emmanuel heeft inmiddels 11 jaar ervaring bij het bedrijf. Via zijn opleiding Marketing-Sales is hem al vroeg ingepeperd dat de klant centraal staat. Deze waarde vond hij terug bij Vanas Engineering, waar het uithangbord “De Klant, de bron van onze lonen” is.

 • Jeroen Bos

  Jeroen Bos

  Service Technieker

  Jeroen is sinds 2010 werkzaam bij Vanas. Dankzij zijn technische opleiding en zijn opgebouwde ervaring is hij vandaag een expert in het installeren, onderhouden en herstellen van verticale liften.

 • Roald Van den Berghe

  Roald Van den Berghe

  Service Manager

  Roald is een ervaren projectleider. De combinatie van zijn technische studies als Bachelor Electromechanica  en zijn organisatorisch talent zorgt voor het meest optimale resultaat.

  Hij slaagt erin om samen met zijn team van 11 servicetechniekers jaarlijks meer dan 1.000 installaties te onderhouden en 150 werven af te werken.

 • Sabine Smet

  Sabine Smet

  Customer Service Operations

  Naast een opleiding Boekhouden & Informatica heeft Sabine ervaring opgedaan in verschillende administratieve functies. Zeven jaar geleden is zij bij Vanas begonnen waar haar administratieve vaardigheden goed van pas komen.

 • Jackson Owusu

  Jackson Owusu

  Service technieker

  Jackson is reeds 6 jaar een gewaardeerd teamlid binnen de technische dienst. Na een technische opleiding te hebben genoten, had Jackson al enkele jaren ervaring opgedaan als onderhoudstechnieker in verschillende sectoren.

Wij hebben voor u de juiste oplossing

WAAR BENT U NAAR OP ZOEK

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag