Wim Quintelier

Wim Quintelier

Senior Software Engineer Vanasoft

Wim heeft een diploma Elektronica - ICT op zak en is meteen na zijn studies bij Vanas begonnen als programmeur. Dankzij zijn technische opleiding heeft hij een goed inzicht in de werking van de machines waardoor hij de software er naadloos op kan afstemmen.

“Het is belangrijk om in mijn functie zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken. Het programmeren doe ik bijvoorbeeld op basis van analyses die binnenkomen. Ook het implementeren en het testen van de software doe ik zelf. Dat zelfstandig werken heb ik mij eigen gemaakt tijdens mijn stage in Finland. Bij interventies werk ik dan weer nauw samen met de techniekers. Het is namelijk niet altijd duidelijk of een defect zich in de hardware of de software bevindt. Ik bekijk het probleem dan vanuit de software en kan beroep doen op mijn technische achtergrond en de expertise van de techniekers voor het andere gedeelte. Als het nodig is, zijn wij bereid om extra inspanningen te doen om een project te realiseren. Zo hebben we voor een klant wekenlang in het weekend doorgewerkt. Het resultaat loonde de moeite en ons harde werk werd beloond met een mooie Nieuwjaarsattentie vanwege de klant.”

 • Glenn Lievens

  Glenn Lievens

  Lead Project Manager Vanasoft

  Glenn is sinds januari 2018 in dienst bij Vanas Engineering. Hij heeft reeds 9 jaar ervaring in IT-project management en SAP-consultancy.

  Zijn kennis en knowhow hebben er mede voor gezorgd dat de softwareafdeling binnen het bedrijf nog beter kan inspelen op onze klanten en de noden van vandaag.

 • Veerle De Buck

  Veerle De Buck

  Logistiek

  Veerle werkt sinds 2011 voor Vanas en neemt de Logistiek voor haar rekening. Haar jarenlange ervaring in soortgelijke functies stelt haar in staat om alle transport in goede banen te leiden.

 • Nele De Vleeschouwer

  Nele De Vleeschouwer

  Projectmanager Verticale Liftsystemen VLM

  Nele is Master in de Industriële Wetenschappen en heeft ervaring opgedaan als Assistent Project Manager in de chemische sector alvorens zij bij Vanas startte. Na een intensieve opleidingsperiode waarin zij een grondige kennis van alle producten heeft opgedaan, is Nele doorgegroeid tot Projectmanager.

 • Sylvianne Robert

  Sylvianne Robert

  Marketing Assistant - Communication

  Sylvianne is al 15 jaar werkzaam bij Vanas en heeft een ruime ervaring in het organiseren van events en het opzetten van verschillende campagnes.

 • Roy De Keersmaecker

  Roy De Keersmaecker

  TECHNISCH COMMERCIEEL AFGEVAARDIGDE REGIO VLAAMS-BRABANT & BRUSSEL

  “Mijn belangrijkste taak: de klant wegwijs maken doorheen de verschillende mogelijkheden betreffende magazijninrichting. Correct informeren is daarbij van het grootste belang. Ik kom uit de bouwsector en heb voordien Projectmanagement gestudeerd. De affiniteit met het technische aspect blijft voor mij belangrijk, dus heb ik met deze overstap de juiste keuze gemaakt.”

   

 • Jordy Poppe

  Jordy Poppe

  Service manager - Projectleider Verticale Liftsystemen VLM

  Jordy is sinds 2007 een gewaardeerd teamlid binnen de technische dienst. Als frisse starter zette hij zijn eerste stappen op professioneel vlak bij Vanas en dankzij zijn opgebouwde ervaring en inzet is Jordy doorgegroeid tot projectcoördinator.

 • Emmanuel Koeke

  Emmanuel Koeke

  Technisch Commercieel Afgevaardigde Regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen

  Emmanuel heeft inmiddels 11 jaar ervaring bij het bedrijf. Via zijn opleiding Marketing-Sales is hem al vroeg ingepeperd dat de klant centraal staat. Deze waarde vond hij terug bij Vanas Engineering, waar het uithangbord “De Klant, de bron van onze lonen” is.

 • Olivier Randolet

  Olivier Randolet

  Commercieel Directeur Wallonië

  In mei 2016 is Olivier in dienst getreden.

  Olivier heeft meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop aan de industriële sector en heeft in  deze periode ook een ruime kennis opgedaan in diverse toepassingen van opslagsystemen.

  Als commercieel directeur is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitbreiding van de activiteiten van Vanas Engineering in Wallonië en het Groothertogdom Luxemburg.

 • Andy Vande Voorde

  Andy Vande Voorde

  Project Engineer VLM

  “Don’t find customers for your solution, find a solution for your costumer”.

  Aan het woord is Andy, een gedreven project engineer die deel uitmaakt van ons uitgebreid en toegewijd team op de afdeling VLM. Deze afdeling vormt een centraal punt voor alles omtrent prijzen, kosten,… met betrekking tot het Modula LIFT systeem.

 • Dirk Eggermont

  Dirk Eggermont

  Business Analyst

  Dirk heeft reeds 33 jaar ervaring bij Vanas. Door zijn softwarekennis, communicatiestijl en perfectionisme is hij geëvolueerd tot Business Analyst bij Vanasoft.

 • Wim Quintelier

  Wim Quintelier

  Senior Software Engineer Vanasoft

  Wim heeft een diploma Elektronica - ICT op zak en is meteen na zijn studies bij Vanas begonnen als programmeur. Dankzij zijn technische opleiding heeft hij een goed inzicht in de werking van de machines waardoor hij de software er naadloos op kan afstemmen.

 • Sabine Smet

  Sabine Smet

  Customer Service Operations

  Naast een opleiding Boekhouden & Informatica heeft Sabine ervaring opgedaan in verschillende administratieve functies. 8 Jaar geleden is zij bij Vanas begonnen waar haar administratieve vaardigheden goed van pas komen.

 • Tom Robyn

  Tom Robyn

  Deputy Warehouse Systems

  Tom heeft een commerciële achtergrond. Zijn klantgerichte aanpak en expertise op vlak van milieu maken het mogelijk om klanten optimaal te ondersteunen. Als Deputy is Tom ook plaatsvervangend hoofd van de Product Manager.

 • Philip Van Moortel

  Philip Van Moortel

  Product Manager Warehouse Systems

  Philip is reeds 22 jaar actief bij Vanas. Dankzij zijn uitgebreide productkennis kan hij als geen ander de meeste geschikte oplossing vinden.

 • Jackson Owusu

  Jackson Owusu

  Service technieker

  Jackson is reeds 7 jaar een gewaardeerd teamlid binnen de technische dienst. Na een technische opleiding te hebben genoten, had Jackson al enkele jaren ervaring opgedaan als onderhoudstechnieker in verschillende sectoren.

 • Jeroen Bos

  Jeroen Bos

  Service Technieker

  Jeroen is sinds 2010 werkzaam bij Vanas. Dankzij zijn technische opleiding en zijn opgebouwde ervaring is hij vandaag een expert in het installeren, onderhouden en herstellen van verticale liften.

 • Fabio SANTANGELO

  Fabio SANTANGELO

  TECHNISCH COMMERCIEEL AFGEVAARDIGDE REGIO WAALS-BRABANT, NAMEN EN HENEGOUWEN

  Na meer dan 11 jaar in de IT-sector, diende een koerswijziging zich aan als een natuurlijke evolutie.

 • Raul Antolin Leyva

  Raul Antolin Leyva

  Technisch Commercieel Afgevaardigde Regio Antwerpen & Brussel

  Raul werkt intussen 7 jaar bij Vanas en heeft zowel een technische als commerciële achtergrond. Zijn internationale ervaring betreffende magazijninrichting vormt een grote meerwaarde in zijn huidige functie. Daar heeft Raul zijn expertise over de werking van grote en kleine magazijnen opgedaan.

 • Kevin Vermeir

  Kevin Vermeir

  PROJECT ENGINEER VLM Verticale Lift Machines

  Als Project Engineer op de afdeling VLM is Kevin verantwoordelijk voor de opmaak van offertes, verwerkt hij de bestellingen van de klanten, plaatst de bestellingen bij de leveranciers én is ook de rechterhand/back up voor de projectcoördinator van de Verticale Lift Machines.

 • Andy Van Mieghem

  Andy Van Mieghem

  Managing Director

  Na het behalen van zijn Master Industrial Engineering in 2005, startte Andy als Sales Engineer bij Vanas. Vandaag neemt hij de bedrijfsleiding voor zijn rekening en waakt hij erover dat iedere medewerker zijn of haar taak gemotiveerd uitvoert conform de bedrijfsmissie.

Wij hebben voor u de juiste oplossing

WAAR BENT U NAAR OP ZOEK

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag