Lista België

Geen enkel magazijn of werkplaats kan zonder goede, praktische kasten. Daarvan zijn er diverse in de handel, maar er zijn maar weinig merken met een reputatie die zo solide is als Lista (10 jaar garantie). Vanas Engineering is reeds jarenlang invoerder van Lista in België en ondersteunt de eindklanten met zijn expertise en advies.

Lista kasten

Of u nu zoekt naar een ladekast, een schuifladestelling, een vleugeldeurkast, een verrijdbare ladekast voor uw werkplaats of een opbergsysteem met een slim slotsysteem: Lista biedt u dit alles, en nog veel meer. Lista is al jarenlang dé expert op het gebied van kasten en opslagsystemen en bij Vanas Engineering hebben we een lange ervaring met de producten van Lista.

Opslagsysteem van Lista

De opslagsystemen van Lista zijn erg breed inzetbaar. Eigenlijk kan nagenoeg elk bedrijf in België wel een schuifladekast of een ander opslagsysteem van Lista gebruiken. De kasten zijn immers zeer veelzijdig. Ook de werkplaats kan met producten van Lista een upgrade krijgen: zo heeft Lista een groot assortiment aan werkbanken en toebehoren, zodat ergonomisch en prettig werken mogelijk wordt.

Innovaties van Lista

Wie denkt dat een kast of schuifladestelling door de jaren heen niet verandert, heeft het mis! Lista is bijzonder innovatief en blijft steeds nieuwe toepassingen en verbeteringen voor haar producten bedenken. Zo heeft Lista nu bijv. ook een kasten met laadstation (batterij oplading) waarin elektronische apparaten veilig opgeslagen én tegelijkertijd opgeladen worden. Handig in de werkplaats, maar ook op kantoor is dat ideaal. Daarnaast heeft Lista verschillende slotsystemen, waarmee u o.a. via een code of RFID-chip toegang tot kasten kunt verlenen op verschillende niveaus. De eigen Lista Access Software zorgt voor optimale beveiliging van de kasten.

   

Lista in België kopen

Vanas Engineering is verdeler van Lista in België en heeft jarenlange ervaring in het adviseren over én leveren van Lista kasten aan bedrijven in heel het land. Onze ervaren installateurs monteren en werken de systemen ter plaatse af. Wij kunnen gerust stellen dat wij dé expert zijn op het gebied van Lista in België.

Wilt u ook een Lista kast in uw bedrijf? Contacteer ons dan vandaag nog. We informeren u graag over de vele mogelijkheden die Lista aanbiedt.

Voorbeelden van inrichtingen met Lista

Vanas Engineering is reeds jaren preferred supplier voor de werkplaatsinrichting en magazijninrichting bij nationale klanten zoals Defensie. Maar bijv. ook het centraal magazijn van BASF is ingericht met Lista schuifladestellingen. Dankzij de plaatsbesparing konden zij twintig decentrale magazijnen reduceren tot zes magazijnen. En  ook bij Quadrant ziet u hoe een montagezone efficiënt kan ingericht worden met Lista producten.