Intralogistic solutions blog

De blog die volledig gewijd is aan het geven van advies over het efficiënt beheren van magazijnen

 • Hoe social distancing blijven garanderen in uw logistiek magazijn?

  Hoe social distancing blijven garanderen in uw logistiek magazijn?

  De corona crisis begint stilaan af te bouwen. Bedrijven mogen weer volop aan de slag en de lockdown wordt steeds minder zwaar. Toch is het belangrijk dat u uw medewerkers blijft beschermen. Ze moeten de mogelijkheid hebben om social distancing toe te passen. Alleen zo kunnen nieuwe golven met besmettingen voorkomen worden.

 • Logistiek voor e-commerce: hoe fouten voorkomen en prestaties verbeteren?

  Logistiek voor e-commerce: hoe fouten voorkomen en prestaties verbeteren?

  Het percentage online aankopen is de laatste jaren exponentieel gegroeid: In België werden in de eerste helft van 2019 meer dan 55 miljoen online aankopen uitgevoerd. In totaal werd er meer dan 5 miljard euro uitgegeven aan online aankopen. Dit is een stijging van 7% in vergelijking met dezelfde periode in 2018.

 • Hoe kan u de ideale grootte van uw voorraad bepalen?

  Hoe kan u de ideale grootte van uw voorraad bepalen?

  Dat is de vraag die iedereen zichzelf moet stellen, maar waarop niemand het juiste antwoord geven kan. Hieronder halen wij de belangrijkste problemen aan en analyseren we deze vanuit een theoretisch oogpunt. Een juiste oplossing bieden is echter niet mogelijk omdat er zo veel factoren zijn die invloed hebben en die verschillend zijn voor elk bedrijf.

 • Verhoog de veiligheid in uw magazijn

  Verhoog de veiligheid in uw magazijn

  Veiligheid in het magazijn is een fundamenteel element voor een doeltreffend werkplaatsbeheer en heeft invloed op de kwaliteit van de productie en van uw werkplaats. Een veilig magazijn betekent minder ongevallen, minder problemen en minder vertragingen of incidenten tijdens processen.

 • Hoe voorraden efficiënt beheren?

  Hoe voorraden efficiënt beheren?

  Het is algemeen bekend dat een voorraad van opgeslagen producten geld kost. Een voorraad aanleggen vereist een grote investering en heeft een directe invloed op de service naar klanten toe. Hoe belangrijk is een voorraad nu echt? En hoe kunnen we deze efficiënt beheren?

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag