Intralogistic solutions blog

De blog die volledig gewijd is aan het geven van advies over het efficiënt beheren van magazijnen

 • Het belang van ergonomie in uw magazijn

  Het belang van ergonomie in uw magazijn

  Gezonde werknemers zijn uiterst belangrijk. Gezonde werknemers zijn gelukkiger en hierdoor zal niet alleen de sfeer op de werkvloer beter zijn, maar zullen ze ook hun werk beter uitvoeren. Ergonomie op de werkvloer is een van de belangrijkste onderdelen hiervan.

 • FAQ Horizontale Carrousel

  FAQ Horizontale Carrousel

  Een horizontale carrousel of verticale plateaulift kopen, vereist een ​​zorgvuldige analyse. Beide technologieën bieden vergelijkbare voordelen: verhoogde opslagcapaciteit, hogere productiviteit, minder fouten en een veel beter voorraadbeheer in vergelijking met klassieke opslagsystemen.  Omdat er zoveel te zeggen valt over dit onderwerp hebben we enkele meest gestelde vragen opgesomd.

 • Hoe social distancing blijven garanderen in uw logistiek magazijn?

  Hoe social distancing blijven garanderen in uw logistiek magazijn?

  De corona crisis begint stilaan af te bouwen. Bedrijven mogen weer volop aan de slag en de lockdown wordt steeds minder zwaar. Toch is het belangrijk dat u uw medewerkers blijft beschermen. Ze moeten de mogelijkheid hebben om social distancing toe te passen. Alleen zo kunnen nieuwe golven met besmettingen voorkomen worden.

 • Logistiek voor e-commerce: hoe fouten voorkomen en prestaties verbeteren?

  Logistiek voor e-commerce: hoe fouten voorkomen en prestaties verbeteren?

  Het percentage online aankopen is de laatste jaren exponentieel gegroeid: In België werden in de eerste helft van 2019 meer dan 55 miljoen online aankopen uitgevoerd. In totaal werd er meer dan 5 miljard euro uitgegeven aan online aankopen. Dit is een stijging van 7% in vergelijking met dezelfde periode in 2018.

 • Hoe kan u de ideale grootte van uw voorraad bepalen?

  Hoe kan u de ideale grootte van uw voorraad bepalen?

  Dat is de vraag die iedereen zichzelf moet stellen, maar waarop niemand het juiste antwoord geven kan. Hieronder halen wij de belangrijkste problemen aan en analyseren we deze vanuit een theoretisch oogpunt. Een juiste oplossing bieden is echter niet mogelijk omdat er zo veel factoren zijn die invloed hebben en die verschillend zijn voor elk bedrijf.

 • Verhoog de veiligheid in uw magazijn

  Verhoog de veiligheid in uw magazijn

  Veiligheid in het magazijn is een fundamenteel element voor een doeltreffend werkplaatsbeheer en heeft invloed op de kwaliteit van de productie en van uw werkplaats. Een veilig magazijn betekent minder ongevallen, minder problemen en minder vertragingen of incidenten tijdens processen.

 • Hoe voorraden efficiënt beheren?

  Hoe voorraden efficiënt beheren?

  Het is algemeen bekend dat een voorraad van opgeslagen producten geld kost. Een voorraad aanleggen vereist een grote investering en heeft een directe invloed op de service naar klanten toe. Hoe belangrijk is een voorraad nu echt? En hoe kunnen we deze efficiënt beheren?

+32(0)3 568 33 00
Heeft u een vraag?Wij helpen u graag
Service aanvraag