Palletladen voor montage op ligger

Geschikt voor montage op de ligger van een magazijnstelling.

Dankzij de hoogwaardige lagers is de palletlade eenvoudig uit te trekken en weer in te schuiven. Daarom zijn palletladen een goede oplossing voor ergonomisch werk en een verhoging van de efficiëntie in uw magazijn. 

Stellingmontage palletladen passen in elk type palletstelling.

  • Veiligheid: Een veiligheidspal is bediend als de lade is ingeschoven. De lade kan daarom niet zomaar uitschuiven worden. Bij uittrekken van de lade moet eerst de veiligheidspal bediend worden.
  • CE markering: De palletlade wordt geleverd met een CE markering, veiligheidsinstructie en laadcapaciteit stickers. Op deze manier wordt de gebruiker altijd juist geïnformeerd over het maximaal toelaatbaar gewicht.
  • Plaatsing: Stellingmontage palletladen passen in elk type palletstelling. Deze wordt bevestigd aan ligger met bouten en klemstrips. Daardoor fungeert deze als rails voor het bovenste frame, de pallet blijft hierdoor in lijn wanneer deze wordt uitgetrokken. De magazijnstelling waar de lade in bevestigd is dient verankerd te zijn aan de vloer.
  • Lagering: Dankzij de hoogwaardige lagers is de palletlade eenvoudig uit te trekken en weer in te schuiven. Doordat de lagers van hoge kwaliteit zijn is een lange levensduur gegarandeerd.

Er zijn 12 modellen beschikbaar:

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag