Palletladen voor montage op vloer

Palletladen realiseren een ergonomische werkpositie.

Dankzij de hoogwaardige lagers is de palletlade eenvoudig uit te trekken en weer in te schuiven. De pallet kan uitgetrokken worden door middel van een lade mechanisme. Daarom zijn palletladen een goede oplossing voor ergonomisch werk en een verhoging van de efficiëntie in uw magazijn. Bij deze palletladen zijn bedieningshendels optioneel.

Vloermontage palletladen passen onder elk type palletstelling.

  • Veiligheid:  De lade kan niet zomaar uit de stelling schuiven. Bij uittrekken van de lade moet eerst de veiligheidsgrendel bediend worden.
  • CE markering: De palletlade wordt geleverd met een CE markering, veiligheidsinstructie en laadcapaciteit stickers. Op deze manier wordt de gebruiker altijd juist geïnformeerd over het maximaal toelaatbaar gewicht.
  • Plaatsing: Vloermontage palletladen passen onder elk type palletstelling, maar de palletladen zijn ook te gebruiken als losstaande palletlade. De palletlade wordt bevestigd aan de vloer met bouten door het onderste frame. Daardoor fungeert deze als rails voor het bovenste frame, de pallet blijft hierdoor in lijn wanneer deze wordt uitgetrokken.
  • Lagering: Dankzij de hoogwaardige lagers is de palletlade eenvoudig uit te trekken en weer in te schuiven. Doordat de lagers van hoge kwaliteit zijn is een lange levensduur gegarandeerd.
  • Optionele boormal met handvatten: De boormal markeert eenvoudig en nauwkeurig de boorgaten met behulp van een gatenpatroon. De boormal is makkelijk te verplaatsen door de gebruiksvriendelijke handvatten. Door hier gebruik van te maken kan er veel tijd bespaard worden bij het installeren van de palletladen.

Er zijn 5 modellen beschikbaar:

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag

+32(0)3 568 33 00
Heeft u een vraag?Wij helpen u graag
Service aanvraag