Modula Horizontale Carrousel

De ideale oplossing voor bedrijven uit alle sectoren

Deze horizontale carrousel is een betaalbare oplossing die garant staat voor veiligheid, ergonomie, efficiëntie en productiviteit.

De Modula HC is een dynamisch opslagsysteem dat werkt volgens het carrousel-principe. Goederen worden opgeslagen in containers die horizontaal op een stalen baan draaien en zich naar de pickstations bewegen. De goederen worden naar de operatoren gebracht waardoor er snel en efficiënt gewerkt kan worden. Hierdoor kunnen er tot 550 orderlijnen per magazijnier per uur verwerkt worden.

De Modula HC verhoogt niet alleen uw productiviteit. Hij optimaliseert ook de opslagcapaciteit van uw magazijn. De producten worden georganiseerd en compact opgeslagen. Dankzij de hoge densiteit in de carrousel kunnen er meer producten per vierkante meter opgeslagen worden dan in klassieke opslagsystemen.

De opstelling van een Modula HC is flexibel. Er kunnen 2, 3 of 4 units naast elkaar geplaatst worden. Zo kan deze horizontale carrousel in elk soort magazijn geplaatst worden, zelfs wanneer er lage plafonds of architecturale obstakels zijn. De Modula HC is daarmee de ideale oplossing voor bedrijven uit eender welke sector of van eender welke grootte

Dankzij de automatische deuren met aanwezigheidssensoren en de perimeterhekken garandeert de Modula HC de hoogste veiligheid, zowel voor operatoren als voor het opgeslagen materiaal. Wanneer dit dynamisch opslagsysteem gecombineerd wordt met WMS software en visuele hulpmiddelen, kan er snel en foutloos gewerkt worden.

 

Vragen? Meer uitleg of een afspraak? Neem contact op met onze product specialisten.

 

​Specificaties

  • Aantal koppelbare units: tot 4
  • Hoogte carrousel: tot 3,4 meter
  • Belasting: tot 550 kg per container
  • Maximale belasting per carrousel: tot 36T 
  • Snelheid rotatie: 26m/min
Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag

+32(0)3 568 33 00
Heeft u een vraag?Wij helpen u graag
Service aanvraag