Perfect Pick®

Orderverzamel automatisering ontworpen om voorop te blijven

De Perfect Pick® lost specifieke uitdagingen op voor orderverzamel systemen. Je hebt geen omkijken meer naar bijvoorbeeld:

Arbeidsuitdagingen
Ontworpen om met uw bedrijf mee te groeien, kunnen extra gangpaden en iBOT®-robotmagazijnverzameltrucks worden toegevoegd om de opslag- en doorvoerbehoeften te vergroten zonder dat extra arbeid nodig is.

Ruimtebeperkingen
Deze zelfstandige, stand-alone orderverzamelrobot kan werken zonder transportsystemen of transferapparatuur, zoals liften of apparaten die extra magazijnruimte nodig hebben, en maakt gebruik van de verticale ruimte tot 9,90m hoog.

Bestelnauwkeurigheid
De Cortex™-software voor apparatuurcontrole houdt de voorraad van bakken en cellen bij en maakt gebruik van kleurgecoördineerde, pick-to-light ordervoortgangsindicatoren voor nauwkeurige orderafhandeling.

Stijgende klantverwachtingen
Dankzij de volledig geautomatiseerde systemen van de iBOT® kan de bestelling in slechts 15 minuten worden afgehandeld en maken latere sluitingstijden levering op dezelfde dag en de volgende dag mogelijk.

The Perfect Pick® biedt een ideaal orderverzamelproces met:

●    Toegang tot automatisering met een laag risico met één robotsysteem waarmee u uw activiteiten stuk voor stuk en gang voor gang kunt laten groeien.

●    Efficiënte uptime-snelheid waarmee u het proces van uw magazijnverzamelsysteem geleidelijk kunt wijzigen in plaats van helemaal opnieuw te beginnen.

●    Aanpassingsmogelijkheden voor zowel ons geautomatiseerde magazijnmachinesysteem als onze software om naadloos een oplossing te kopen en te installeren die bij uw doelen past en moeilijke workflow-uitdagingen oplost.

●    Opslag met hoge dichtheid en snelle installatie omdat onze geautomatiseerde orderverzamelsystemen geen loopbruggen nodig hebben. Dit zorgt voor een schoon en gestructureerd onboardingproces.

●    Duurzaamheid met iBOTs® die geregenereerde energie opvangen tijdens continu normaal bedrijf. De energie die in een enkel gangpad wordt gebruikt, kan zelfs worden vergeleken met de energie die wordt gebruikt door twee broodroosters.

●    Concurrerende fulfilment mogelijkheden. Hiermee kunt u uw klant zo snel mogelijk bereiken met een picktechnologie die de last-mile-levering oplost.
 

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag

+32(0)3 568 33 00
Heeft u een vraag?Wij helpen u graag
Service aanvraag