Verticale lift voor plaatopslag

De praktische en economische oplossing voor plaatopslag

Door platen op te slaan in verticale liften kan u plaats besparen en veilig werken.

Verticale liften of paternosterkasten kunnen ook ingezet worden voor de opslag van plaatmateriaal. De opslagtoren maakt gebruik van de hoogte van uw magazijn. De platen wordt in de hoogte opgeslagen waardoor u niet veel grondoppervlak nodig heeft.

De lift werkt volgens het goods-to-man principe. De platen worden op het plateau tot bij de medewerker gebracht. Daar kunnen ze makkelijk met behulp van een heftruck of kranen afgehaald worden. Er kan dus ergonomisch en veilig gewerkt worden.

De machines worden op maat van de klant gemaakt. Zo past uw plaatmateriaal altijd perfect in de lift. De maximale laadcapaciteit van een plateau is 5000 tot 7000 kg (afhankelijk van de grootte van het plateau). Daarnaast kunnen er zowel aan de voor- als achterkant werkopeningen voorzien worden. De liften zijn hierdoor ideaal om te installeren in een productieomgeving waar metaal verwerkt wordt.

 

Combineer deze verticale lift met de WMS software van Vanas. Zo worden alle acties geregistreerd en wordt de voorraad automatisch aangepast.

Vragen? Meer uitleg of een afspraak? Neem dan contact op met onze Vanas product specialisten

SPECIFICATIES

  • Plateaubreedte: tot 12 meter
  • Capaciteit per plateau: tot 7000 kg
  • Hoogte van de lift: tot 12 meter
  • Meerdere werkopeningen mogelijk
Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag