DASSY EUROPE INVESTEERT IN MODULA LIFTEN IN BRUGGE

DASSY Europe investeert in 2 Modula’s ter optimalisering van hun logistiek proces in Brugge

DASSY EUROPE BVBA werd in 2007 opgericht als spin-off van een Belgische textielgroep met meer dan 45 jaar ervaring in de productie van werkkledij. Vanuit deze jarenlange kennis van zaken op vlak van patroonontwikkeling, aankoop van grondstoffen en confectie, ontwikkelt DASSY professionele werkkledij met één doel voor ogen: de prestaties van hardwerkende professionals veiliger en praktischer maken.

Gevestigde waarde

De naam DASSY ‘professional workwear’ is vandaag niet meer weg te denken op de werkvloer. Met een focus puur op professionele werkkledij van hoge kwaliteit, blijft DASSY via een uitgebreid dealernetwerk het marktaandeel verder versterken in meer dan 20 landen. 

De ambities om verder te blijven groeien, werden in 2012 verwezenlijkt met een gloednieuw hoofdkantoor te Brugge dat 6.000m² aan opslagruimte biedt en waar ook de stock wordt beheerd. Een logische stap in de evolutie om het logistieke proces te optimaliseren en zo verder een uitstekende service te garanderen.

Vol vertrouwen klaar voor de toekomst

In 2017 worden deze plannen verder uitgevoerd. Na logistiek advies van LogFlow bleek dat het best 2 VLM’s worden ingezet ter optimalisering.

DASSY heeft vol vertrouwen gekozen voor een samenwerking met Vanas Engineering om hun nagelnieuw magazijn te Brugge uit te rusten met 2 Modula VLM’s type ML25D. Door optimale invulling van zowel de beschikbare hoogte (13 m) als breedte (9,5 m), worden de PBM’s en werkkledij zeer compact gestockeerd.

Om de performantie (werksnelheid van de Modula’s) alsook de ergonomie te maximaliseren, is bij verdere uitwerking geopteerd om ook hier te werken met het unieke dubbele externe aflegsysteem van Modula (“Dual Delivery External”). 

Met de grafische LED-bar  en het mobiel klavier wordt de gebruiker ondersteund in zijn pickproces om fouten te vermijden.

De Modula’s worden aangestuurd door het bestaande WMS van de klant, via hun partner Van Boxtel.

Wilt u ook op de hoogte gebracht worden hoe we uw doorloopsnelheden kunnen inkorten en de rendabiliteit van uw magazijniers kunnen verhogen? Aarzel dan niet ons hier te contacteren. Wilt u vandaag al meer weten, bekijk dan onze oplossingen voor MAGAZIJNINRICHTING voor een algemeen overzicht.

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag