De kracht en efficiëntie van een automatisch verticaal opslagsysteem binnen een breedte van slechts 2 meter

Modula lanceert dit jaar een nieuw verticaal opslagsysteem, de Modula Lift ME. Deze nieuwe variant van de Modula Lift is aanzienlijk smaller met een lade breedte van slechts 1,5 meter. Maar onderschat de Modula Lift ME niet. Ondanks zijn kleinere gestalte kan hij nog steeds tot 80.000 kg opslaan. De nieuwe lift heeft een minimale hoogte van 3,3 meter en heeft per lade een laadvermogen van 250 tot 990 kg.

De Modula Lift ME is de eerste variant van de Modula Lift die zo smal is. De totale breedte van de lift is slechts 1,91 meter. Daardoor kan dit opslagsysteem makkelijk in kleinere ruimtes geplaatst worden, terwijl hij wel een zeer hoog laadvermogen behoudt. Dankzij de kleinere breedte van de lades is het bovendien mogelijk om snelheden van 120 cycli/uur te bereiken. De ME lift kan tot 3 verschillende werkopeningen hebben, waarvan 1 op hoogte. Hierdoor kan de lift gebruikt worden op twee verschillende verdiepingen, waarbij elk verdiep een werkopening heeft.

Sinds de introductie op de markt, meer dan 30 jaar geleden, behoren de verticale liftsystemen van Modula bij de meest betrouwbare en geavanceerde opslagsystemen die momenteel beschikbaar zijn. Dit opslagsysteem is de ideale oplossing voor opslag van zowel grote als kleine goederen  De liften kunnen in alle mogelijke omgevingen, industrieën en afdelingen gebruikt worden.

De opslagsystemen van Modula integreren eenvoudig in uw bestaande bedrijfsprocessen door te communiceren met uw ERP-systeem. Door middel van de beheersoftware Gigasoft van Vanas worden pickings geoptimaliseerd en kan toegang tot de lift gecontroleerd worden.

Op de Modula Lift ME kunnen diverse opties toegevoegd worden om het picking proces nog efficiënter te laten verlopen: visuele hulpmiddelen, toegangscontrolesystemen, scheidingswanden, verdelers en sleufwanden om de laden in te delen.

Wilt u ook een hogere opslagcapaciteit zonder uw magazijn uit te breiden? De Modula Lift ME neemt slechts 5 m² grondoppervlak in en kan honderden tot duizenden producten opbergen.

Wenst u meer informatie over de Modula Lift ME?

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag