De Modula lift wordt gebruikt als 1 grote vendingmachine bij Stora Enso

Bezoek op 27 en 28 maart Maintenance, het grootste event voor maintenance managers & engineers, technische managers, plant managers of procurement managers. Krijg een klare kijk op de toekomst en ga naar huis met nieuwe ideeën zoals gecontroleerde uitname van gereedschappen en onderhoudsproducten uit een Modula stockagetoren.

Voor een gesmeerde werking van uw productielijnen en magazijnen is professioneel onderhoud van uw machinepark en materialen van groot belang. Een goede werkplaats is aangepast aan de uit te voeren werkzaamheden, waarbij een continue bereikbaarheid van gereedschappen en materialen een vlot onderhoud garandeert.

Minder tijdverlies bij een technisch probleem, betekent een kortere stilstand van uw machines en een vermindering van de kosten voor onderhoud en productie.

Vanas Engineering beschikt over een breed gamma van hulpmiddelen: van de modernste gereedschapswagentjes (verhoogd comfort en snelheid), robuuste werkbanken, tot de nieuwste verticale stockagetorens van Modula. De lift werkt als een soort geautomatiseerde schuifladenkast waarbij de hoogte van iedere lade telkens gemeten wordt voor die in de lift wordt geplaatst.

Onderdelen en gereedschappen stofvrij en ordentelijk opslaan, verlengt trouwens de levensduur van het materiaal. De ergonomisch verantwoorde manier van werken spaart rug en zenuwen.

Bij onze klant Stora Enso bijv. gingen de techniekers vrij hun gereedschap en verbruiksmateriaal uit een stockageruimte halen. maar het voorraadbeheer van deze "gemeenschappelijke goederen" kon beter. Zoeken naar boormachines, gereedschapskoffers, sleutels, enz... werd een bron van ergernis, tijdverlies en inefficiënte aankopen.

Nu stappen de techniekers naar de Modula stockagelift mét de zekerheid dat het gewenste materiaal er ligt.

Hoe ze dat en vele andere voordelen bereikt hebben, leest u in de case Stora Enso in Langerbrugge bij Gent.

VOOR MAINTENANCE 2019  kan je alvast klikken op onderstaande banner voor een GRATIS registratie!

 

 

27 & 28/03/2019        VANAS ENGINEERING: stand C3039
Antwerp Expo 
Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen


Woensdag 27 maart: 10.00 - 18.00

Donderdag 28 maart: 10.00 - 17.00

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag