Ontdek op Autotechnica hoe Vanas uw garage kan optimaliseren

Je kan Vanas van 4 tot en met 7 oktober vinden in Brussels Expo, hal 6, stand E11.
Registreer je hier voor een gratis toegangsticket.

Dit jaar kan u ons opnieuw vinden op Autotechnica. Vanas toont  u graag hoe we u kunnen helpen om uw garage te optimaliseren. Wij bieden een ruim assortiment aan opslagsystemen die we koppelen met WMS software dat specifiek gemaakt is voor garages. Zo kan u plaats besparen en hebt u altijd een overzicht van de huidige voorraad van uw materialen.

Bespaar plaats

Kom onze geautomatiseerde en klassieke opslagsystemen ontdekken. Met de verticale stockagelift tonen we graag hoe u op een klein grondoppervlak toch heel veel vierkante meters aan materiaal kan stockeren. Zo kan u meer materiaal opslagen of hebt u meer plaats voor een showroom. Bovendien kunnen in een Modula lift zowel de kleinste vijsjes als de zwaarste spare parts opgeslagen worden.

Een verticale lift kan ook ingezet worden voor de opslag van banden. Met een bandenpaternoster kunnen makkelijk 300 banden opgeslagen worden en dat op een oppervlakte van slechts enkele vierkante meters. De carrousel kan ook ingezet worden om banden naar een hogere of lagere verdieping te brengen. Zo wordt er niet alleen plaats bespaard, maar kan er ook ergonomisch en veiliger gewerkt worden. Banden moeten niet uit hoge of diepe rekken gehaald worden, maar worden tot bij u gebracht.

Kies je toch liever voor een klassieker opslagsysteem? Wij bieden een brede waaier aan opbergrekken en ladenkasten. Ons assortiment bevat ook rekken die specifiek voor garages gemaakt zijn zoals bandenstellingen, uitlaatstellingen en zelfs rekken specifiek voor de opslag van aandrijfriemen.

Ordelijke werkplaats

Ook voor de inrichting van uw werkplaats kan u bij ons terecht. Een goed ingerichte werkplaats is enorm belangrijk. Niet alleen moeten producten goed opgeslagen worden, maar u moet steeds de belangrijkste gereedschappen bij de hand kunnen hebben. De robuuste en duurzame ladenkasten van Lista kunnen geleverd worden met een roestvrijstalen werkblad, verrijdbare gereedschapswagens en kunnen een module bevatten voor de toevoer van olie, water en elektriciteit. Daardoor zijn ze de ideale oplossing voor garages.

Inventarisjuistheid

Al deze opslagsystemen kan u optimaal gebruiken dankzij onze WMS software Gigasoft.Automotive. De software is speciaal ontwikkeld voor autohandelaars en garages. Dankzij de software geniet u bijvoorbeeld van een eenvoudig beheer over artikels, banden, gereedschappen en zelfs sleutels van voegtuigen. Bovendien hebt u altijd een realtime overzicht van uw voorraad met een inventarisjuistheid van 99,99%. Onze WMS kan gekoppeld worden aan verschillende ERP systemen zoals onder andere Autoline, Carfac, Carya, Driver2, NTCar, SAP en nog veel meer.

 

Wil je deze producten graag in werking zien? Kom dan langs op onze stand E11 in hal 6 op Autotechnica.

Registreer je hier voor een gratis toegangsticket.

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag