Vanas neemt deel aan 4.0 Made Real by Sirris

4.0 Made Real by Sirris is een pilootfabriek die ter beschikking staat van de bedrijven, om de haalbaarheid van Industrie 4.0-technologieën en hun industriële toepassingen te testen in een reële productieomgeving. Onze vending machines sluiten perfect aan bij de filosofie van de industrie 4.0. Daarom konden we zeker ook niet ontbreken in het project van Sirris.

Vanas past perfect binnen de industrie 4.0. We focussen ons hierbij op de onbemande magazijnen, gaande van grote plateauliften tot decentrale vending machines. Dankzij onze eigen WMS software kunnen de machines makkelijk samenwerken met een ERP systeem om volautomatisch voorraden te beheren en eventueel bij te bestellen. Daardoor heb je altijd 100% grip op de voorraad, inzicht in het verbruik, verhoogde veiligheid, minder tijdverlies en natuurlijk ook minder kosten.

Vending machines in de industrie 4.0

De vending machines van Vanas zijn ontworpen en gebouwd met behulp van geavanceerde technologieën. Deze innovatieve opslagsystemen zijn daardoor een flexibele en kost besparende oplossing en helpen met het optimaliseren van de supplychain.

De Rotopoint is een carrousel systeem waar tot 468 unieke producten in kunnen. De machine kan volledig automatisch verbruikte materialen bijbestellen bij de leverancier of bij het centraal magazijn. Dit klinkt zeer eenvoudig maar er zit heel wat technologie achter die volledig zelf in te stellen is en dat aangepast kan aangepast aan de werkwijzen en processen van de organisatie. Hierdoor heb je maximaal inzicht en gebruiksgemak. Bij 4.0 Made Real by Sirris staat de Rotopoint aan het begin van het productie proces. Dankzij onze geavanceerde vending machine worden de juiste onderdelen verzameld voor elke gepersonaliseerd horloge.

"De 4.0 Made Real Pilot Factory focust op gepersonaliseerde producten in kleine reeksen of batches van één exemplaar. Een vlekkeloze integratie en communicatie tussen WMS en ERP is van cruciaal belang. Met de picking- en kittingprocedés die almaar complexer worden, is een "fail-safe" oplossing om dure fouten te vermijden een must. Dit zal de inbreng van Vanas Engineering aan de demonstrator zijn.” Peter Ten Haaf, Program Manager Precision Manufacturing bij Sirris

Kom het systeem ontdekken op de lancering van 4.0 Made Real by Sirris op 7 november in Hasselt of Luik.

Schrijf je hier in om het project en onze Rotopoint in werking te zien.

 

 

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag

+32(0)3 568 33 00
Heeft u een vraag?Wij helpen u graag
Service aanvraag