Pharmalogic.Extended

Een WMS software gelinkt aan uw ZIS-systeem

Pharmalogic.Extended wordt gebruikt voor het beheer en de aansturing van de geautomatiseerde distributiesystemen in bijvoorbeeld ziekenhuisapotheken.

Pharmalogic.Extended is een WMS-systeem (Warehouse Management System) dat afgestemd is op de logistieke processen binnen de apotheek en kan zowel met verticale lift modules als in combinatie met klassieke rekken gebruikt worden. Naast het beheer van de locaties en de voorraad is het mogelijk om per product het lotnummer en de vervaldatum bij te houden.

Pharmalogic.Extended is voorzien van een bi-directionele interface en communiceert met het centrale apotheeksoftwarepakket of het ZIS (ziekenhuisinformatiesysteem). Er werden reeds interfaces gerealiseerd met de apotheekpakketten van onder andere Infohos, Partezis, Cegeka, Medsoc en Polymedis.

Na het inlezen van de distributielijsten, kan in Pharmalogic.Extended beslist worden om lijst per lijst af te werken of om meerdere lijsten samen te nemen. Bij gegroepeerde lijsten moet de paternosterkast minder bewegingen uitvoeren omdat geneesmiddelen die voor verschillende lijsten nodig zijn in één keer gepickt kunnen worden. Er kan alsnog geopteerd worden om producten per order en eventueel per patiënt uit te splitsen.

Voor meer informatie over onze medische toepassingen kan je steeds terecht op de website van Vanas Medical (TouchPoint Medical:Belgium)

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag