Gigasoft.Maintenance.Picture

WMS software voor uw technieker en magazijnier

Gigasoft.Maintenance is een specifiek softwarepakket voor het beheer van selfservice magazijnen voor onder andere wisselstukken en gereedschappen in een onderhouds of productie omgeving.

Gigasoft.Maintenance.Picture is ontwikkeld met Maintenance Managers die de nadruk leggen op gebruiksvriendelijke software die zowel door magazijniers als techniekers gebruikt kunnen worden. De visuele weergave van de inhoud van uw verticale lift is hierbij een cruciaal onderdeel.

De wisselstukken kunnen opgeslagen worden in een Modula lift of op klassieke stellingen. In beide gevallen worden de producten via een barcode geïdentificeerd. De wisselstukken worden door de service-techniekers zelf uitgezocht en gekoppeld aan een kostenplaats, die via een interface automatisch doorgestuurd wordt naar het ERP-systeem.

Dankzij een visuele weergave van de inhoud van uw verticale lift kunnen verschillende handelingen praktischer uitgevoerd worden:

  • Zoeken van nieuwe lege locaties
  • Opzoeken van producten waarvan het artikelnummer of de omschrijving niet gekend is
  • Rapportages ophalen van uitgevoerde acties

Via verschillende zoekfunctionaliteiten zal uw technieker steeds het gewenste product zelfstandig terugvinden. Scanning van de artikelen kan de verwerking vereenvoudigen en versnellen.

Deze software kan naadloos geïntegreerd worden in uw ERP- of MRP-systeem waardoor werkvoorbereidingen en afboekingen op werkorders of machines automatisch worden verwerkt. Deze communicatie kan gebeuren via de gebruikelijke formaten zoals ASCII-files, XML-files, ODBC-tabellen of Excel-files. In functie van de specifieke wensen kan de software aangepast worden op maat van uw behoefte.

 

Vragen? Meer uitleg of een afspraak? Neem dan contact op met onze Vanas product specialisten.

MATTHYS CONSTRUCT

Constructiebedrijf kiest een Modula Lift voor plaatswinst in het magazijn

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag