Bewaar uw producten proper en veilig

In een magazijn verzamelt zich al snel heel wat stof. Het is bijna onvermijdelijk. Vuile producten hebben echter wel heel wat nadelen. Ze kunnen er voor zorgen dat uw klanten ontevreden zijn wanneer ze hun bestelling ontvangen of producten kunnen zelfs zo vuil of beschadigd zijn dat ze niet meer verkocht kunnen worden. Open stellingen zijn daarom vaak niet het beste opslagsysteem. Gelukkig zijn er heel wat alternatieven waarin uw producten stofvrij en veilig kunnen opgeslagen worden.

Verlies geen tijd met afstoffen

Stoffige of beschadigde producten naar klanten sturen is not done. U kan uw magazijniers vragen om producten goed te inspecteren en steeds stofvrij te maken. Maar dan bent u heel wat kostbare tijd aan het verliezen. Zorg er daarom voor dat producten steeds proper zijn wanneer een order picker ze nodig hebben.

Nette opslag

Er bestaan diverse systemen die uw producten stofarm en veilig kunnen opbergen. Vanas biedt dan ook een ruime waaier aan oplossingen:

  • Schuifladenkasten: deze kasten hebben afgesloten schuifladen waarin uw producten steeds netjes en stofvrij bewaard worden.
  • Storeganizers: vul uw klassieke palletstellingen op met Storeganizers. Dit hangende opslagsysteem kan besteld worden met plastic flapjes om het stof weg te houden van uw producten.
  • Verticale liften: dit verticaal opslagsysteem is eigenlijk een volledig afgesloten toren. Stof komt hier niet binnen en producten liggen als het ware achter slot en grendel.

Dankzij deze opslagsystemen worden producten stofvrij en veilig opgeslagen. De kans op beschadigingen of vuil is dus enorm klein. Uw klanten zullen tevreden zijn en u kan tijd en geld uitsparen omdat medewerkers de producten niet hoeven te reinigen.

 

Wilt u ook vuile of beschadigde producten vermijden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende audit van uw magazijn en de administratieve processen. Onze adviseurs komen graag kijken welke mogelijkheden u best kunnen helpen.

Wilt u meer weten over hoe Vanas uw magazijn kan optimaliseren?

SUNNY EUROPE & OYAYA
SUNNY EUROPE & OYAYA

Magazijnautomatisatie voor distributie van E-commerce activiteit