Rotopoint vending machine.png
Dispenser units.png
ECTC 2.jpg

Verdeelautomaten voor werkplaatsen

Een gecontroleerde kast zorgt ervoor dat een gedecentraliseerde opslag gerealiseerd kan worden, zonder dat de verbruiken stijgen of er stockbreuken optreden. Er zijn verschillende systemen mogelijk. In functie van de te stockeren producten en het gewenste beveiligingsniveau, zullen we u de best passende samenstelling voorstellen. 

Is uw verbruik van bepaalde artikelen te hoog? Vindt u bepaalde gereedschappen niet terug wanneer u ze nodig heeft? Heeft u een stockbreuk? Is de loopafstand naar het centraal magazijn te weg? Is een 24/7 beschikbaarheid van uw producten gewenst? Verliest u veel tijd met de verdeling van alle gereedschappen en verbruiksgoederen? In al deze gevallen kunnen verdeelautomaten de oplossing bieden!

 • Concept

  Concept

  De techniekers kunnen de materialen zelf opvragen op een gebruiksvriendelijke manier. De toegang wordt verleend voor de gevraagde producten waarna de stock real-time aangepast wordt. Zodra een minimum stock bereikt is, kan een magazijnier of leverancier verwittigd worden dat de aanvulling kan plaatsvinden.

 • PBM automaat

  PBM automaat

  Ideaal voor MRO- en PBM-artikelen. 100% Controle tot op productniveau met een zeer interessante  €/vak-verhouding. 

 • Locker

  Locker

  Perfect voor volumineuze producten en producten welke opgeladen moeten worden tijdens de opslag.

Ik wil graag

Ik wil graag

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag