Totaaloplossing voor industriële goederen

Goddeeris is een lokaal familiebedrijf dat uitgroeide tot een volwaardige speler én specialist op de markt van industriële buisleidingen, sprinklersystemen en HVAC. Om hun goederen efficiënt op te slaan, plaatste Goddeeris een nieuwbouw in Roeselare. Zowel langgoed, pallets, kabels en kleine onderdelen moesten opgeslagen worden. Er waren dus verschillende opslagsystemen nodig.

Het brede gamma van Vanas was uiteindelijk de beslissende factor bij de partnerkeuze voor Goddeeris. Voor het langgoed adviseerde Vanas een combinatie van opslagsystemen waaronder draagarmstellingen, uittrekbare stellingen, stellingen voor staande opslag van buizen en langgoed. Voor het klein materiaal werden er klassieke legbordstellingen en ladekasten voorzien. Groot materiaal werd weggezet in palletstellingen. Ook kabels worden netjes opgehangen op speciale stellingen die hiervoor voorzien werden.

Ten slotte plaatste Vanas ook vending machines. Dankzij de twee Rotopoints kan gecontroleerde uitgifte van verbruiksgoederen gegarandeerd worden. Vroeger werd dit manueel verdeeld door een collega op kantoor. Hij was vaak veel tijd verloren met het uitdelen van materiaal. Nu kan het materiaal snel en gecontroleerd uit een van de Rotopoints gehaald worden en hoeft de collega niet langer gestoord te worden.

 

Efficiënte en ordelijke opslag
Dankzij de juiste opslagsystemen kunnen goederen efficiënt opgeslagen worden en is er voldoende opslagruimte. Bovendien zorgen de nieuwe opslagsystemen er voor dat de goederen ordelijk en overzichtelijk opgeslagen zijn. Materiaal wordt steeds snel gevonden en ligt proper en veilig opgeborgen.

De stortgoedbakken zorgen er voor dat de goederen kunnen uitgekiept worden in de rekken.


Ergonomisch werken
Dankzij de uittrekbare stellingen kunnen goederen ergonomisch uit het systeem gehaald worden.

Veiliger werken
Dankzij de gaaswanden die rond de legbordstellingen staan, kan er veilig rondgelopen worden zonder het risico te lopen op ongevallen met heftrucks.

Achter in de stellingen zelf zijn ook gaaswanden voorzien voor doorvalbeveiliging. Deze zorgen er voor dat producten achteraan niet uit de stellingen kunnen vallen of ongevallen kunnen veroorzaken. Dit verhoogt dus de veiligheid voor de goederen én voor het personeel.

100% traceerbaar
Goederen in de Rotopoint machines zijn pas beschikbaar voor werknemers nadat ze zich aanmelden. Hierdoor is er volledige controle over wie welke goederen uit de machine neemt. Dit resulteert in 100% traceerbaarheid en controle over de voorraad.

  • LEMO
    LEMO

    Verviervoudiging van het aantal orderlijnen door de plaatsing van Modula-liften

  • Medpets
    Medpets

    Verhoogde capaciteit pakketverwerking met helft FTE’s!

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag

+32(0)3 568 33 00
Heeft u een vraag?Wij helpen u graag
Service aanvraag