Indeling op maat voor extra plaatsbesparing en meer ergonomie

EVONIK

 

Evonik is al jarenlang een trouwe Lista klant. De volledige werkplaats is uitgerust met Lista schuifladenstellingen, ladenkasten, vleugeldeurkasten en werkbanken. Het uitgebreide gamma en de kwaliteitsvolle afwerking betekenen een meerwaarde voor Evonik. De Zwitserse fabrikant vormt daarmee de maatstaf binnen het Belgische concern van deze chemiereus.

 

Multifunctionele inrichting met Lista

De kunststofwerkplaats is volledig gestandaardiseerd op Lista en vormt een mooie weerspiegeling van het uitgebreide gamma. Zo beschikt Evonik over schuifladenstellingen voor de opslag van divers materiaal, schuifladenkasten, vleugeldeurkasten, schuifdeurkasten en werkbanken. Ook kasten met verticaal uittrekbare lades passeren de reveu.

De volledige inrichting kreeg vorm na een uitgebreid advies van Vanas Engineering. Zo zijn de schuifladenstellingen opgebouwd uit een combinatie van legborden, schuifladen en uittrekbare legborden onderaan. Dankzij deze modulaire indeling kan het aanwezige materiaal zo efficiënt mogelijk gestockeerd worden.

Indeling op maat voor extra plaatsbesparing en meer ergonomie

Opslag van klein materiaal in schuifladen levert een extra plaatsbesparing op. De laden zijn veelal ingericht met indelingsmateriaal voor een overzichtelijke stockage. Elk klein artikel heeft op die manier zijn plaats. De legborden bieden dan weer plaats aan grotere goederen en de uittrekbare legborden onderaan zijn geschikt voor de opslag van zwaardere materialen en vanuit ergonomisch oogpunt.

De werkplaats is verder uitgerust met talrijke schuifladenkasten, kasten met afsluitbare vleugeldeuren of schuifdeuren. De inrichting is volledig op maat voor de opslag van zowel kleine als grote artikelen. Dankzij de hoogwaardige afwerking en de oneindige indelingsmogelijkheden van Lista beschikt Evonik over een duurzame en kwaliteitsvolle 

 

VOORDELEN:

 • Inrichting op maat zorgt voor verhoogde ergonomie.
 • Laden hebben een draagvermogen van 75kg of 200kg.
 • Stockage in schuifladen levert extra plaatsbesparing op.
 • 100% Uittrekbare laden dankzij telescopische geleidingen.
 • Overzichtelijke stockage dankzij uitgebreid aanbod indelingsmateriaal.
 • Flexibel en gemakkelijk uitbreidbaar dankzij modulaire opbouw van stellingen met combinatie van legborden en schuifladen.

 

Voor een algemeen overzicht WERKPLAATSINRICHTING: klik HIER

 

 • LEMO
  LEMO

  Verviervoudiging van het aantal orderlijnen door de plaatsing van Modula-liften

 • Krëfel
  Krëfel

  Meer dan 500 orderlijnen per uur per persoon met een efficiënt logistiek proces

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag

+32(0)3 568 33 00
Heeft u een vraag?Wij helpen u graag
Service aanvraag