Modula HC: De gebruiksvriendelijke en economische oplossing voor alle omgevingen

We beginnen 2021 goed met een nieuwe horizontale carrousel. De Modula HC is een betaalbare oplossing die werd ontworpen voor de groeiende vraag naar automatisatie van opslag en distributie van kleine producten en goederen. De carrousel staat garant voor veiligheid, ergonomie, efficiëntie en productiviteit en is daarmee de ideale oplossing voor bedrijven uit eender welke sector of van eender welke grootte.

De Modula HC werkt volgens het goods-to-man principe en kan hierdoor heel wat tijd besparen: de containers draaien horizontaal op een stalen baan en worden tot bij de medewerker gebracht aan het pickstation. Dankzij deze methode kunnen er tot 550 orderlijnen per magazijnier per uur verwerkt worden.

Naast een aanzienlijke productiviteitsverhoging, helpt de Modula HC ook met het besparen van plaats. Met de Modula HC kan u de opslagcapaciteit van uw magazijn optimaliseren. De producten worden georganiseerd en compact opgeslagen in dit opslagsysteem met een hoge densiteit.

Wanneer de Modula HC gecombineerd wordt met WMS software en visuele hulpmiddelen (zoals drop to light systemen) kan een medewerker snel en foutloos picken. Hierdoor zal de picking meer dan 99% correct zijn.

Dankzij de automatische deuren met aanwezigheidssensoren en de perimeterhekken garandeert de Modula HC de hoogste veiligheid, zowel voor operatoren als voor het opgeslagen materiaal.

De Modula HC biedt flexibiliteit dankzij zijn verschillende configuraties (2, 3 of 4 units) en zijn adaptieve installatie. Hierdoor kan de Modula HC in verschillende omgevingen geplaatst worden, zelfs wanneer er lage plafonds of architecturale obstakels zijn.

Ten slotte is de bediening van de Modula HC uiterst eenvoudig en intuïtief dankzij de grafische interface die medewerkers real-time informatie geeft over de status van de voorraad en de machine.

 

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag